Turta din faina de grau

Printeaza

Turta din faina de grau din: faina, sare, apa.

Ingrediente:Turta din faina de grau

  • 500 g făină
  • sare
  • apă cat cuprinde aluatul

 

   Mod de preparare:

Făina se cerne, se frământă cu apă şi un pic de sare până nu se mai lipeşte de degete.

Se rup bucăţi de aluat, se rotunjesc şi turtesc  şi se pun pe vatră sau într-o tavă presărată cu lăină, în cuptorul încins sau sub ţest când li s-a întărit coaja sunt gata.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta turta
  • reteta turta de faina
  • turta reteta
  • turta de faina

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    Au iesit bune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.