Turnulete picante

Printeaza

O reteta delicioasa de turnulete picante din: minipateuri cu susan, cartofi, telina, branza de burduf, smantana, patrunjel, dovlecel, morcov, chimion, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Turnulete picante

  • minipateuri cu susan
  • 50 g cartofi
  • 1 telina
  • 1 galbenus
  • 200 g branza de burduf
  • 150 g smantana
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • chimion
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe ţelina şi carto­fii curăţaţi în apă cu sare. Separat, curăţă morcovul şi dă-l pe răzătoarea mare împre­una cu dovlecelul. Lasă sa se scurgă puţin, după care căleşte în puţin ulei. Scoate pe hârtie absorbantă şi presară un praf de sare şi piper.

Zdrobeşte apoi ţelina şi cartofii şi amestecă-i cu brânza, gălbenuşul, smântâ­nă, pătrunjelul şi puţin chimion, până obţii o compoziţie mai ţărişoară. Cu palmele ume­zite cu apă sau ulei, modelează nişte mingiuţe. Aşază-le deasupra fiecărui minipateu şi serveşte cu legumele călite.

Turnulete picante

Turnulete picante

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.