Turnedouri la tigaie cu garnitură de budincă de ciuperci, raci şi midii sau scoici, anghinare cu pesmet şi sos tartar

Printeaza

Turnedouri la tigaie cu garnitură de budincă de ciuperci, raci şi midii sau scoici, anghinare cu pesmet şi sos tartar

 

Ingrediente:Turnedouri la tigaie cu garnitură de budincă de ciuperci, raci şi midii sau scoici, anghinare cu pesmet şi sos tartar

  • 1,400 kg muşchi de vacă
  • 20 midii
  • 200 g ciuperci
  • 20 raci fierţi
  • 2 linguri de sos alb
  • 180 g unt
  • 400 g anghinare rotunde sau napi
  • sare
  • piper
  • 3 ouă

 

Mod de preparare:

Cozile fierte de raci, midiile, ciupercile se taie julien şi se sotează în unt. Se amestecă cu sosul alb, ouăle crude si se pun într-o formă de şarlotă unsă cu unt.

Se dă la cuptor în baie de apă 35 – 40 minute, apoi se răstoarnă bu­dinca. Turnedourile prăjite la tigaie se aşază în jurul budincii şi se garnisesc cu anghinare fiartă dată prin unt şi pesmet.

Separat la sosieră se serveşte sos tartar cald .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.