Turnedou de cerb la gratar cu garnitura de cartofi pai si salata de sezon

Printeaza

 Turnedou de cerb la gratar cu garnitura de cartofi pai si salata de sezon

Ingrediente:Turnedou de cerb la gratar cu garnitura de cartofi pai si salata de sezon

  • 1,400 kg muşchi de cerb
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • 400 g cartofi
  • ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Se taie 6 bucăţi de carne, groase cat degetul, sau 12 mai mici, se parează (rotunjesc) să fie aspectuoase, apoi se ung cu unt, sare şi se frig pe grătar în­cins, pe ambele părţi.

Se presară cu puţin piper şi se aşază pe platou fierbinte.

Ca garnitură se ornează cu cartofi pai şi salată de sezon. Separat se serveşte sos picant.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Carne de cerb n-am mai mancat. E buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.