Tuna Cakes

Printeaza

Tuna Cakes ton, surimi, ceapa, porumb, pesmet, maioneza, sos chilli, sos soya, sare, piper.

Ingrediente:Tuna Cakes

  • 2 conserve ton
  • 1pachet surimi
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 oua
  • 1 conserva de porumb
  • 3-4 linguri de pesmet
  • doua linguri de maioneza
  • sos chilli
  • sos soya
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se scurge tonul si porumbul, se toaca ceapa cat mai fin, se taie feliute batoanele de surimi, se bat ouale. Se amesteca toate ingredientele cat mai bine.

Se ia cu lingura din compozitie si se prajesc chiftele in ulei pana se rumenesc pe ambele fete.

Se pot servi si reci, de preferat insotite de un sos (maioneza cu usturoi, iaurt cu usturoi, etc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.