Tuburi de varza cu peste

Printeaza

O reteta de tuburi de varza cu peste din: aluat de placinta, orez, varza murata, file de peste, galbenusuri, ceapa verde, sare si piper.

Ingrediente:Tuburi de varza cu peste

  • un pachet de aluat de plăcintă
  • o ceşcuţă de orez
  • 200 gra­me de varză murată fiartă
  • 100 gra­me file de peşte
  • două găl­benuşuri
  • 4 cozi de ceapă ver­de
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe ore­zul în apă cu sare şi se scurge, dacă e cazul. Varza se toacă mărunt şi se scurge, de aseme­nea, foarte bine.

Se căleşte în unt sau în ulei, după preferinţă, până se frăgezeşte.

Apoi se adaugă orezul, peştele tăiat în bucăţele mici şi cele două gălbe­nuşuri.

Taie foile de aluat în fâşii de circa 8 cm şi desprinde-le una de alta, apoi împarte compoziţia în cantităţi egale, în funcţie de numărul fâşiilor de aluat obţinute.

Aşază compoziţia pe mijlocul fâşiilor, pe toată lungimea lor şi apoi rulează-le, astfel încât coca să se suprapună cam un centi­metru, astfel încât rulourile să rămână lipite.

Se aşază într-o tavă tapetată cu făină, cu lipitura dedesubt şi se pun la cuptor.

Când s-a rumenit coca, se ung rulourile pe toată suprafaţa cu ou, ca să capete luciu. Se pot servi atât calde, cât şi reci.

 

Poftă bună!

 

 


poate te intereseaza si:

Peste cu sfecla si varza rosie

Peste cu sfecla si varza rosie

Peste cu sfecla si varza rosie din: file de peste, varza rosie, sfecla, mere, cepe, ulei de masline, vin, stafide, supa de legume, margarina, zahar, otet, verdeata, piper, coriandru. Ingrediente: 800 g file de peşte 1 varză roşie 2 sfecle 2 mere 2 cepe 50 ml ulei de măsline 500 ml vin roşu 200 g […]

 

Ciorba de peste si zeama de varza

Ciorba de peste si zeama de varza

Ciorba de peste si zeama de varza din: zeama de varza, zarzavat, peste, verdeata. Ingrediente: 3 I zeamă de varză zarzavat de supă – morcov, pătrunjel, ceapă 600 g peşte verdeaţă Mod de preparare: Se potriveşte de acreală zeama de varză, adăugând apă dacă trebuie. Se fierb cu morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate mărunt. Când […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.