Trufe de ciocolata

Printeaza

Trufe de ciocolata din: ciocolata, zahar, unt, cacao, cafea.

Ingrediente: Trufe de ciocolata

  • 500 g ciocolata
  • 6 galbenusuri
  • 6 linguri zahar
  • 250 g unt
  • 250 g pudra de cacao
  • 1 lingura de cafea tare (sau whisky)

 

Mod de preparare:

Freci zaharul cu galbenusurile pa­na se albesc. Adaugi untul la temperatura camerei si freci in continuare.

Adaugi ciocolata topita la bain-marie si cafeaua (sau whisky). Intinzi, in strat uniform si nu prea gros, pasta de trufe intr-o tava unsa cu unt si o lasi la frigider peste noapte.

A doua zi, tai pasta de trufe in patratele, direct in tava, apoi modelezi fiecare patratel in forma rotunda si tavalesti bilele prin pudra de cacao.

Le asezi in cosulete de hartie pentru bomboane si le pastrezi la rece pana in momentul servirii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.