Trufe de cafea

Printeaza

 

Ingrediente:Trufe de cafea

  • 1 gălbenuş de ou
  • 250 g zahăr pudră
  • 250 g unt
  • 1 linguriţă esenţă de cafea naturală
  • ciocolată granulată sau cacao

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşul cu zahărul pînă ce se face ca o cremă, adăugînd cîte un pic de esenţă de cafea rece şi bine strecu­rată.

Separat se freacă untul pînă se face ca o spumăşi se adaugă în el treptat crema de cafea. Cînd totul este bine frecat, se ia cu linguriţa din compoziţie şi se fac bulgăraşi mici care se tăvălesc în ciocolată granulată sau cacao.

Se aşază în forme de hîrtie sau pe o farfurie presărată cu cacao sau cafea. Se păstrează la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.