Trufe cu caise si curmale

Printeaza

Trufe cu caise si curmale din: curmale, caise, ceai Rooibos, cocos, cacao, miere, alune.

Ingrediente:Trufe cu caise si curmale

  • 500 g curmale, tăiate mărunt
  • 50 g caise, tăiate mărunt
  • 125 ml infuzie de ceai Rooibos
  • 1/2 ceaşcă cu nucă de cocos deshidratată
  • 1/4 ceaşcă cu cacao
  • 15 ml miere
  • 100 g alune întregi
  • cacao
  • alune măcinate sau nucă de cocos, pentru înveliş

 

Mod de preparare:

Fierbe curmalele şi caisele în ceai, până se înmoaie şi lichidul s-a evaporat.

Dă-le prin maşina de tocat. Adaugă nuca de cocos, cacao şi suficientă miere pentru a obţine o pastă. Cu mâna formează biluţe în mijlocul cărora pui câte o alună întreagă.

Dă biluţele prin cacao, alune sau cocos. Lasă-le la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.