Trio Saint-Jacques
PrinteazaTrio Siant-Jacques din: scoici, legume, fenicul, ciuperci, mazare, salam chorizo, sos de unt cu patrunjel si icre negre.
- Scoici Saint Jasques proaspete – 3 bucati
- legume bunoise – cate 10 g
- fenicul
- ciuperci porcini
- manzare tanara
- salam chorizo
- sos de unt cu patrunjel
- icre negre
Mod de preparare:
Se sotează feniculul, ciupercile şi salamul chorizo, tăiate mărunt şi asezonate cu piper, timp de 4-5 minute în ulei de măsline şi unt, într-o tigaie bine încinsă.
Se adaugă şi mazărea tânără la final. Scoicile Saint Jacques se sotează separat, de asemenea, în tigaia bine încinsă, între 3 şi 6 minute (în funcţia de mărimea lor), atât cât să se rumenească la suprafaţă.
Se aşază fiecare pe câte un pat din legume brunoise şi salam chorizo şi se decorează la final, în momentul servirii, cu icrele negre.
Trio Saint-Jacques
Pofta buna!