Trigoane cu pui

Printeaza

Trigoane cu pui

Trigoane cu pui

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 cepe
  • 3 ouă
  • ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe pieptul de pui în apă cu sare. Taie ceapa şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tăiată mărunt şi ciupercile, felii.

După ce s-au călit, condimentea-ză-le cu sare şi piper şi adaugă verdeaţa tocată şi 2 ouă. Intinde foaia pe o suprafaţă pudrată cu făină şi taie pătrate de dimensiune potrivită.

Unge marginile cu oul rămas bătut cu o lingură cu apă rece. In mijlocul fiecărui pătrat pune o lingură de umplutură.

Pliază aluatul rezultând un triunghi. Presează bine marginile, unge cu ou, şi coace trigoanele într-o tavă tapetată cu hârtie pergament, cam 25 de minute.

Trigoane cu pui

Trigoane cu pui.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.