Traditiile ceaiului in Malaiezia si Thailanda

Printeaza

 

Traditiile ceaiului in Malaiezia si Thailanda In Malaiezia şi Tailanda oamenii beau ceaiul la fel ca în China, deşi, datorită influenţei occidentale, unii adaugă lapte, zahăr sau lămâie. Trăsătura cea mai distinctivă a băutului ceaiului în Malaiezia constă în faptul că ceainicele au un orificiu foarte mic.

Când malaiezieni toarnă ceaiul în ceaşcă, ridică ceainicul din ce în ce mai sus pentru a crea o dâră lungă de ceai, lucru pe care ei îl numesc „întinsul ceaiului“.

Spuma şi bulele care rezultă în ceaşcă introduc mai mult oxigen în ceai şi îi dau un gust mult mai dulce.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.