Totilla cu mozzarella, menta si legume

Printeaza

Totilla cu mozzarella, menta si legume din: mozzarella, faina, apa, praf de copt, dovlecei, rosii cherry, frunze de busuioc, frunze de menta, ulei de masline, zeama de lamaie, mustar, usturoi, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Totilla_cu_mozzarella_menta_si_legume

  • 200 g mozzarella
  • 1 cană cu făină
  • ½ ceașcă de apă
  • ½ plic cu praf de copt
  • 2 dovlecei
  • 300 g roșii cherry
  • frunze proaspete de busuioc
  • frunze de mentă
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă cu muștar
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune făina într-un castron, toarnă apa, adaugă două linguri cu ulei, praful de copt și puţină sare. Frământă cam trei minute și lasă la crescut un sfert de oră. Împarte aluatul în patru și formează niște bile pe care le întinzi cu sucitorul. Coace foile de tortilla într-o tigaie fără ulei.

Spală dovleceii, taie-i în felii pe lungime și frige-i pe un grătar încins. Amestecă uleiul cu zeama de lămâie, usturoiul pisat, muștarul, sarea, piperul, două frunze de busuioc și două de mentă.

Într-un castron, pune roșiile tăiate, bucăţile de mozzarella, feliile de dovlecel fripte, toarnă sosul, amestecă și umple foile de tortilla.

Totilla cu mozzarella, menta si legume

Totilla_cu_mozzarella_menta_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.