Tortillia cu pui, legume si cascaval

Printeaza

Tortillia cu pui, legume si cascaval din: foi de tortilla, pulpe de pui dezosate, ceapă albă, ardei capia sau ardei gras roşu, vin alb, caşcaval

Ingrediente:Tortillia_cu_pui_legume_si_cascaval

  • 1 pachet foi de tortilla
  • 400 g pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapă albă
  • 1 ardei capia sau ardei gras roşu
  • 100 ml vin alb
  • 100 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui şi le tai cubuleţe potrivite ca mă­rime, apoi le căleşti într-o tigaie împreună cu vinul. Ceapa şi ardeiul le toci mărunt de tot şi le adaugi peste pulpe. Le laşi să fiarbă împreună vreo 5-10 mi­nute.

Pe fiecare foaie de tortilla pui amestec de carne şi legume, iar deasupra razi puţin caşcaval. Inchizi foile şi le prinzi cu o scobitoare, ca să nu se desfa­că.

Intr-o tavă de aragaz pui hârtie de copt şi aşezi tortilla una lângă alta, iar deasupra razi caşcaval. Dai tava la cuptor numai ca să se topească caşcavalul şi serveşti tortilla fierbinte.

Tortillia cu pui, legume si cascaval

Tortillia_cu_pui_legume_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.