Tortillia cu pui, legume si cascaval
PrinteazaTortillia cu pui, legume si cascaval din: foi de tortilla, pulpe de pui dezosate, ceapă albă, ardei capia sau ardei gras roşu, vin alb, caşcaval
- 1 pachet foi de tortilla
- 400 g pulpe de pui dezosate
- 1 ceapă albă
- 1 ardei capia sau ardei gras roşu
- 100 ml vin alb
- 100 g caşcaval
Mod de preparare:
Speli pulpele de pui şi le tai cubuleţe potrivite ca mărime, apoi le căleşti într-o tigaie împreună cu vinul. Ceapa şi ardeiul le toci mărunt de tot şi le adaugi peste pulpe. Le laşi să fiarbă împreună vreo 5-10 minute.
Pe fiecare foaie de tortilla pui amestec de carne şi legume, iar deasupra razi puţin caşcaval. Inchizi foile şi le prinzi cu o scobitoare, ca să nu se desfacă.
Intr-o tavă de aragaz pui hârtie de copt şi aşezi tortilla una lângă alta, iar deasupra razi caşcaval. Dai tava la cuptor numai ca să se topească caşcavalul şi serveşti tortilla fierbinte.
Tortillia cu pui, legume si cascaval
Pofta buna!