Tortillia cu piept de pui si mustar

Printeaza

Tortillia cu piept de pui si mustar din: făină, ulei, apa, sare, piept de pui, maioneză, muştar, piper.

Ingrediente:Tortillia_cu_piept_de_pui_si_mustar

  • 200 g făină
  • 50 ml ulei
  • 80 ml apă
  • sare

Pentru umputură:

  • un piept de pui la grătar
  • 3 linguri maioneză
  • o lingură muştar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Făina cu sarea se pun într-un vas, se face un gol la mijloc şi se pun uleiul şi apa. Se ames­tecă şi se frământă pentru a obţine un aluat omogen care se împarte în patru.

Se întinde fiecare bucată pe masa presărată cu făină, apoi se prăjesc în tigaia de teflon fără grăsime.

După răcire, se umplu cu pieptul de pui tăiat cuburi mici şi amestebat cu maioneză, muştar, sare si piper.

Se învelesc în folie alimentară care se înnoadă bine la capete si se dau la rece până la plecarea la picnic.

Tortillia cu piept de pui si mustar

Tortillia_cu_piept_de_pui_si_mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.