Tortillas garnisite

Printeaza

O reteta de tortillas garnisite din: roast beef, tortillas, ardei gras, ceapa rosie, dovlecei, porumb fiert, sos picant, ulei extravirgin de masline si sare.

Ingrediente:Tortillas garnisite

  • 400 g roast beef feliat subţire
  • 4 tortillas
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapă roşie
  • 2 dovlecei
  • 150 g porumb fiert
  • sos picant mexican
  • ulei extravirgin de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălaţi ardeiul gras, scoateţi-i codiţa, se­minţele şi nervurile albe din interior, tăiaţi-l cubuleţe. Spălaţi şi curăţaţi dovleceii, tăia- ţi-i în lung pe jumătate şi pe urmă felioare. Curăţaţi ceapa şi feliaţi-o subţire. Turnaţi uleiul într-o tigaie, căliţi ceapa şi adăugaţi legumele. Potriviţi de sare.

Daţi focul mare 15 minute, adăugând puţină apă caldă dacă scade prea mult, şi ames­tecaţi des. După ce s-a făcut, lăsaţi prepa­ratul să se răcească şi adăugaţi porumbul.

Incălziţi tortillas într-o tigaie de teflon, 1 mi­nut pe fiecare parte. Aranjaţi tortillas pe farfurii, îndoiţi-le şi umpleţi-le cu legumele, cu feliile de roast beef, iar deasupra turnaţi puţin sos picant.

Tortillas garnisite

Tortillas garnisite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.