Retete vegetariene: Tortilla spaniolă cu ardei gras

Printeaza

Se fierb 200 g de cartofi tăiaţi felii până devin fragezi, cam 4-5 minute. Se călesc într-o tigaie adâncă 1 ceapă roşie, tăiată în felii groase şi 1/2 ardei gras tăiat felii într-o lingură de ulei de măsline, până se înmoaie.

Se adaugă cartofii şi se călesc 1 minut. Se condimentează bine cu sare şi piper, se toarnă 4 ouă bătute şi 1 mână mică de busuioc rupt bucăţi şi se amestecă.

Se lasă pe foc până ce partea inferioară s-a legat, apoi se finalizează sub grilul încins. Se taie în felii triunghiulare şi se serveşte cu salata.

Tortilla spaniolă cu ardei gras

Tortilla spaniolă cu ardei gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.