Tortilla picantă

Printeaza

O reteta delicioasa de tortilla picanta din: ulei de floarea soarelui, ceapa, chilii, condimente, rosii cherry, cartofi, coriandru si oua.

Ingrediente:Tortilla picantă

  • o lingură de ulei de floarea-soarelui
  • o ceapă tăiată felii
  • un chili roşu, fără seminţe, tăiat mărunt
  • 2 linguriţe de condimente amestecate (coriandru, chimen, turmeric)
  • 300g roşii cherry
  • 500g cartofi fierţi, tăiaţi
  • 0 legătură de coriandru, tulpinile tăiate fin, frunzele taiate mărunt
  • 8 ouă bătute

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se pun la prăjit în tigaie ceapa şi bucăţelele de chili timp de 5 minute, până se înmoaie. Se adaugă condimentele, se călesc împreună pentru încă un minut, apoi se adaugă în tigaie şi roşiile, cartofii şi tulpinile de coriandru.

Ouăle se asezonează, se toarnă deasupra legumelor din tigaie şi se mai lasă totul la foc domol timp de 8-10 minute, până ce compoziţia aproape s-a închegat.

Se încinge grătarul cuptorului şi se aşază tortilla dedesubt timp de 1-2 minute până ce partea de deasupra se încheagă.

Se presară deasupra frunzele de coriandru şi chili-ul rămas. Tortilla se taie felii şi se serveşte cu salată verde.

Tortilla picantă

Tortilla picantă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.