Tortilla cu verdeata

Printeaza

Tortilla cu verdeata din: cartofi, mozzarella, ulei, sare, usturoi, frunze de spanac, oua, piper si rondele de ceapa verde.

Ingrediente:Tortilla_cu_verdeata

  • 400 g cartofi
  • 200 g mozzarella
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g frunze de spanac
  • 4 oua
  • piper
  • 1 lingura rondele de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se spală şi se taie felii. Se tamponează cu un prosop de hârtie. Se taie cuburi brânza. Cartofii se prăjesc în ulei, dar nu se lasă să se rumească; se sărează. Se taie felii usturoiul. Se curăţă spanacul. Ouăle se bat cu sare şi piper; se adaugă usturoi şi spanac; se amestecă împreună cu cartofii, pe foc până ce se coace Tortilla.

Se repartizează deasupra brânza; se prăjeşte şi se presară deasupra ceapă verde. Se serveşte călduţă.

Tortilla cu verdeata

Tortilla_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.