Tortilla cu şuncă si nuci

Printeaza

Tortilla cu şuncă si nuci din: cartofi, telina, broccoli, conopida, lapte, branza gouda, oua, sare, piper, verdeata, hrean, sunca si miez de nuca.

Ingrediente:Tortilla_cu_sunca_si_nuci

  • 800 g cartofi
  • 300 g telina
  • cate 500 g broccoli si conopida
  • 600 ml lapte
  • 200 g branza gouda rasa
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri verdeata
  • 1 lingura hrean ras
  • 100 g sunca
  • 50 g miez de nuca sau alune tocate

 

Mod de preparare:

Tăiaţi cartofii rondele, ţelina cuburi, conopida şi broccoli bucheţele. Opăriţi cartofii 10 min., adăugaţi ţelina după 2 min., după 6 min., conopida şi broccoli, apoi scurgeţi-le. 2 Preîn­călziţi cuptorul la 175°C. Amestecaţi laptele, brânza, ouăle, piperul, verdeaţa şi hreanul.

Prăjiţi şunca până devine crocantă. 3 într-o for­mă unsă cu grăsime aşezaţi totul în straturi, inclusiv nucile. Coaceţi.

Tortilla cu şuncă si nuci

Tortilla_cu_sunca_si_nuci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. N-am facut niciodata tortilla, ma tot intreb ce gust are?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.