Tortilla cu legume si telina

Printeaza

Tortilla cu legume si telina

Tortilla cu legume si telina

Ingrediente:

  • 2 ardei graşi roşii
  • 2 tulpini de ţelină
  • 400 g cartofi fierţi de 1 zi
  • 2 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 6 ouă
  • 50 ml smântână
  • 2 linguri frunze proaspete de cimbru

Mod de preparare:

Pregătiţi legumele, tăiaţi ardeiul în cuburi mari, iar ţelina, rondele. Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i, de asemenea, rondele.

Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Căliţi ceapa într-o lingură de unt, apoi adăugaţi şi usturoiul. Adăugaţi restul de unt şi prăjiţi acolo legumele şi cartofii circa 4 minute.

Condimentaţi totul cu sare şi cu piper.  Bateţi ouăle cu smântână, cu sarea şi cu piperul, apoi adăugaţi frunzele de cimbru.

Turnaţi amestecul cu ouă şi smântână peste legumele din tigaie şi lăsaţi-le pe foc circa 5 minute până se încheagă.

Lăsaţi tortilla apoi să alunece pe o farfurie plată. Ornaţi-o după cum doriţi, eventual cu câteva crenguţe de cimbru

Tortilla cu legume si telina

Tortilla cu legume si telina.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.