Tortilla cu legume, bacon si alune (varianta)

Printeaza

Tortilla cu legume, bacon si alune din: cartofi, radacina de patrunjel, radacina de telina, conopida, broccoli, sare, piper, lapte, emmentaler, oua, verdeata, hrea, bacon si alune.

Ingrediente:Tortilla_cu_legume_bacon_si_alune

  • 800 g cartofi rosii
  • 150 g radacina de patrunjel
  • 150 g radacina de telina
  • 1 conopida mica
  • 500 g broccoli
  • sare
  • piper
  • 600 ml lapte
  • 150 g emmentaler ras
  • 6 oua
  • 2 linguri verdeata tocata
  • 1 lingura hrean ras (de la borcan)
  • 75 g bacon
  • 40 g alune tocate

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii si se taie felii. Se pregatesc legumele si se taie cuburi radacina de patrunjel si telina. Se despart buchetelele de conopida si broccoli. Se oparesc cartofii in apa cu sare 6 minute. Dupa 2 minute se adauga restul de legume. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Se bat ouale cu lapte, cascaval, verdeata, hrean, sare si piper. Se taie fasii baconul. Se incinge cuptorul la 175 C. Se unge o forma de sufleu si se asaza inauntru cartofii, legumele si alunele; se amesteca. Se toarna deasupra compozitia de oua si se repartizeaza in toata forma.

Se coace la cuptor 50 de minute. Dupa circa 25 de minute se presara deasupra bacon. Se serveste fierbinte sau rece.

Tortilla cu legume, bacon si alune

Tortilla_cu_legume_bacon_si_alune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.