Tortilla cu carne de pui si legume

Printeaza

Tortilla cu carne de pui si legume din: tortilla piept de pui, rosii, castraveti, salata, sare, piper, smantana, patrunjel, marar, usturoi.

Ingrediente:

Tortilla cu carne de pui si legume

  • 4 foi tortilla
  • 1 piept de pui dezosat
  • 8 roşii cherry
  • 4 castraveţi
  • 4 frunze mari salată verde creaţă
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 4 linguri smântână groasă
  • sare
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură mărar
  • 1-2 căţei usturoi zdrobiţi

 

Mod de preparare:

Baţi pieptul de pui cu un ciocan de şniţele, având grijă să acoperi carnea cu o folie ca să nu se zdrobească şi îl condimentezi.

Îi dai la rece 30 de minute, îl scoţi, îl ţii la temperatura camerei şi-l pui pe grătarul încins, pe o parte şi pe cealaltă, până se rumeneşte bine. Il tai feliuţe şi-l pui într-un vas acoperit, sa nu se răcească.

Tai roşiile în jumătăţi şi castraveţii în felii. Pentru sos, amesteci smântână cu verdeaţa tăiată mărunt, sare, după gust, şi cu usturoiul.

Cu ajutorul unei spatule de silicon, ungi cu sos fiecare tortilla. Pui pe fiecare tortilla câte o foaie de salată, bucăţi de pui, roşii şi castraveţi, potriveşti de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.