Tortilla cu branza

Printeaza

Tortilla cu branza din: usturoi, limeta, piept de pui, ceapa, ulei, sare, piper, ardei, brnza, tortilla.

Ingrediente:Tortilla_cu_branza

  • 2 căţei de usturoi
  • zeama de la 4 limete
  • 4 fileuri de piept de pui
  • 2 cepe
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • 3 ardei graşi verzi tăiaţi cubuleţe
  • 200 g creme fraiche
  • 200 g brânză
  • 8 tortilla

 

Mod de preparare:

Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte, apoi se amestecă cu zeama de limetă. Fileurile se marinează în acest sos minim 2 ore.

Ceapa se cojeşte şi se taie inele. Fileurile se prăjesc în ulei circa 10 minute, se sărează şi se piperează. Ceapa şi ardeii se călesc într-o a doua tigaie, în ulei încins.

Fiecare tortilla (încălzită) se rulează după ce se aşează pe deasuprâ carne tăiată oblic în fâşii, ceapă şi ardei. Creme fraiche şi brânza se amestecă, se sărează şi se piperează şi se servesc alături ca dip.

Tortilla cu branza

Tortilla_cu_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.