Tortilla de cartofi calda

Printeaza

Tortilla de cartofi calda din: cartofi, ceapa, ardei gras, ulei, fasole verde, oua, smantana, parmezan, sare, piper, nucsoara, smantana, otet de vin alb si ceapa verde.

Ingrediente:

  • 600 g cartofi rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • 100 g fasole verde congelata
  • 6 oua
  • 6 linguri smantana dulce
  • 4 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 200 g smantna fermentata
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 2 linguri rondele de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se spală şi se curăţă legumele. Se taie cartofii felii, ceapa şi ardeiul gras cuburi. Se prăjesc cartofii în ulei, la foc mijlociu, 15 min., amestecând. După primele 10 min. se adaugă ardei gras, ceapă şi fasole verde; se condimentează.

Se bat ouăle cu smântână dulce, parmezan, sare, piper şi nucşoară; se toarnă peste legume şi se lasă să se coacă la cuptor 20 min. Se amestecă smântână cu oţet, ceapă verde, sare şi piper şi acest sos se serveste cu feliile de tortilla.

Tortilla de cartofi calda

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.