Tortiglioni cu pui si spanac

Printeaza

Tortiglioni cu pui si spanac din: tortiglioni, spanac, piept de pui, rosii cherry, ceapa, sos de soia, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 500 g tortiglioni
  • 200 g spanac proaspat
  • 300 g piept de pui
  • 300 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 1 linguri cu sos de soia
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Toacă fin ceapa şi căleşte-o în ulei, apoi adaugă carnea tăiată în fâşii subţiri. După ce s-a rumenit carnea, toarnă sosul de soia, amestecă şi adaugă roşiile cherry tăiate în jumătăţi. Aco­peră cu un capac şi lasă să se înăbuşe. Fierbe pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de cutie.

Scurge-le bine. Ai grijă să nu le clăteşti! Toarnă peste ele sosul cald şi frunzele de spanac rupte. Amestecă şi adaugă sare dacă e nevoie (sosul de soia este sărat).

Tortiglioni cu pui si spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.