Tortellini cu sunca si sos de rosii

Printeaza

Tortellini cu sunca si sos de rosii din: tortellini cu şuncă, ceapa, sos de rosii, usturoi, caşcaval, ueli, alune.

Tortellini_cu_sunca_si_sos_de_rosii

Ingrediente:

  • 125 g tortellini cu şuncă
  • 1 ceapă mică
  • 100 ml sos de roşii
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură caşcaval ras
  • 2 linguriţe ulei
  • câteva alune

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se pun la călit în ulei. Intre timp, se pun şi pastele la fiert, conform timpului înscris pe pachet.

După ce ceapa s-a înmuiat, se adaugă sosul de roşii, un pic de apă şi se lasă să dea un clocot. Se scurg pastele, se acoperă cu sosul fiert, se presară caşcaval şi alune, dacă sunt copii mai mari.

Tortellini cu sunca si sos de rosii

Tortellini_cu_sunca_si_sos_de_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.