Tortellini cu sunca si sos de rosii
PrinteazaTortellini cu sunca si sos de rosii din: tortellini cu şuncă, ceapa, sos de rosii, usturoi, caşcaval, ueli, alune.
Ingrediente:
- 125 g tortellini cu şuncă
- 1 ceapă mică
- 100 ml sos de roşii
- 1 căţel de usturoi
- 1 lingură caşcaval ras
- 2 linguriţe ulei
- câteva alune
Mod de preparare:
Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se pun la călit în ulei. Intre timp, se pun şi pastele la fiert, conform timpului înscris pe pachet.
După ce ceapa s-a înmuiat, se adaugă sosul de roşii, un pic de apă şi se lasă să dea un clocot. Se scurg pastele, se acoperă cu sosul fiert, se presară caşcaval şi alune, dacă sunt copii mai mari.
Tortellini cu sunca si sos de rosii
Pofta buna!