Tortellini cu crema de branza, rosii si busuioc

Printeaza

Tortellini cu crema de branza, rosii si busuioc din: tortellini cu branza, crema de branza, rosii cherry, unt, salvie, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Tortellini_cu_crema_de_branza_rosii_si_busuioc

  • 250 g tortellini umplute cu branza
  • 200 g crema de branza
  • 9 rosii cherry
  • 2 linguri unt
  • 1 frunza de salvie
  • 3-4 frunze de busuioc
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Fierbi, în apă cu sare, pas-tele, urmărind instrucţiunile, încât pastele să rămână „al dente”, apoi le scurgi în strecurătoare. Incălzeşti untul într-o tigaie, adaugi frunza de salvie, tocată mărunt, şi după ce se aromatizează untui, adaugi pastele şi le laşi să se prindă gust, amestecându-le cu grijă pe toate părţile, apoi le scoţi deoparte, pe un platou, şi le laşi să se răcească.

In momentul servirii, le garniseşti cu cremă de brânză, roşii cherry, frunze proaspete de busuioc si le servesti.

Tortellini cu crema de branza, rosii si busuioc

Tortellini_cu_crema_de_branza_rosii_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.