Tort Tutti-frutti cu blat din biscuiti cu cocos

Printeaza

Tort Tutti-frutti cu blat din biscuiti cu cocos din: unt, biscuiti cu cocos, gelatina, capsuni, branza de vaci, smantana, suc de fructe, zahar brun, pepene verde, mango fulgi de cocos si fistic.

Ingrediente:Tort_Tutti_frutti_cu_blat_din_biscuiti_cu_cocos

  • 125 g unt
  • 225 g bicuiti cu cocos
  • 9 foi gelatina
  • 400 g capsuni
  • 600 g branza de vaci
  • 200 g smantana
  • 200 ml suc de fructe
  • 75 g zahar brun
  • 1 felie de pepene verde
  • 1 mango
  • fulgi de cocos si fistic

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul. Pe un platou de tort se montează inelul unei forme de tort (0 26 cm). Se zdrobesc biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul; se aşază în inel, ridicând o margine înaltă, şi se dă la frigider cea 30 min. 2 Se în­moaie gelatina. Se taie felii 250 g căpşuni.

Se amestecă brânza de vaci cu smântână, zahăr şi suc de fructe. Se storc foile de gelatină, se di­zolvă şi se înglobează. Crema şi căpşunile se aşază pe blat şi se dă tortul la frigider cea 4 ore. Se taie bucăţi pulpa de pepene, restul de căpşuni şi fructul de mango şi se decorează tortul. Se presară fulgi de cocos şi fistic.

Tort Tutti-frutti cu blat din biscuiti cu cocos

Tort_Tutti_frutti_cu_blat_din_biscuiti_cu_cocos

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tort cu branza de vaci si fructe

3 comentarii

  1. un fel de tarta, ft buna

  2. o sa-l fac si eu, m-am saturat de retetele mele de tort

  3. Valentina Negrescu

    Nu am mai auzit de tortul asta tutti-frutti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.