Tort Tiramisu cu fructe de pădure

Printeaza

O reteta delicioasa de tort tiramisu cu fructe de padure din: piscoturi, espresso, vinars, gelatina, zahar, pastaie de vanilie, mascarpone, frisca, capsuni si afine.

Ingrediente:Tort Tiramisu cu fructe de pădure

  • cca 250 g pişcoturi
  • 175 ml espresso
  • 6 d vinars
  • 6 foi gelatină
  • 4 gălbenuşuri
  • 80 g zahăr
  • miezul de la 1/2 păstaie de vanilie
  • 500 g mascarpone
  • 300 g frişca
  • 300 g căpşuni
  • 300 g afine

 

Mod de preparare:

Se înmoaie gelatina în apă rece. Se bat gălbenuşurile bine cu zahăr; se adaugă miezul de vanilie şi.restul de 3 cl de vinars. Se bat în bain-marie. Sepa­rat, se omogenizează mascarpone; se adaugă frişca bătută şi compoziţia de gălbenuşuri şi se amestecă bine.

Se di­zolvă gelatina, apoi se înglobează 3 lin­guri din crema de mascapone, după ca­re totul se înglobează în crema mare de mascarpone.

Se aşază peste pişcoturi jumătate din cantitatea de cremă. Se pregătesc fruc­tele, căpşunile se taie sferturi. Jumătate din cantitatea de fructe se repartizează pe cremă.

Se acoperă cu pişcoturi, care se stropesc cu restul de amestec de es­presso. Se aşază deasupra un strat de cremă şi se presară fructe. Se dă la frigi­der cel puţin 4 ore.

Tort Tiramisu cu fructe de pădure

Tort Tiramisu cu fructe de pădure

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tort-tiramisu-cu-fructe-de-padure html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.