Tort savuros de biscuiţi

Printeaza

Tort de biscuiţi din: unt de cocos, ou, zahar, zahar vanilat, lapte, cacao si biscuiti integrali.

Ingrediente:

  • 200 g unt de cocos (sau unt normal)
  • 1 ou
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 ml lapte condensat
  • 5 linguri cacao
  • 200 g biscuiti integrali

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul şi se lasă să se răcorească. Se tapetează o formă de chec (cca 30 cm) cu folie transparentă. Se bate oul cu zahăr tos, zahăr vanilat, lapte condensat şi 3 linguri de cacao; se înglobează treptat untul topit.

In formă se aşază straturi alternative de biscuiţi şi compoziţie de cacao. Deasupra va fi un strat de cacao; se dă prăjitura la frigider cca 3 ore. Inainte de servire se desprinde din formă şi se pudrează cu cacao; se taie felii subţiri.

Tort savuros de biscuiţi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.