Tort Moca

Printeaza

Tort Moca

Ingrediente:Tort Moca

  • 8 ouă
  • 250 g zahăr pudră
  • 250 g nuci sau migdale pisate
  • 2 linguri pesmet fin

Ingrediente crema: 250 g unt, 250 g zahăr pudră, 5 gălbenuşuri, 1/2 baton vanilie, 1 ceşcuţă esenţă de cafea, 100 g migdale curăţate.

 

Mod de preparare:

Se freacă spumă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă nucile sau migdalele, pesmetul, şi la urmă spuma de albuşuri. Se pune compoziţia în forma de tort, se coace şi, după ce s-a răcit, se taie în două.

Se umple şi se glasează cu următoarea cremă. Se freacă zahărul cu untul, apoi se adaugă, unul cîte unul, gălbenuşurile şi vanilia bine pisată, pînă obţinem o cremă.

Se toarnă cîte puţin din esenţa de cafea şi se amestecă bine.

După ce tortul a fost umplut şi îmbrăcat cu cremă, se garni­seşte cu migdale tăiate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.