Tort fraged

Printeaza

Tort fraged

Ingrediente:Tort fraged

  • 600 g făină
  • 400 g unt proaspăt
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 ou întreg
  • 3 linguri smîntînă
  • vanilie
  • fructe din dulceaţă

 

Mod de preparare:

Se freacă untul cu două gălbenuşuri, se adaugă un ou întreg, smîntînă, vanilie şi făină.

Se frămîntă bine şi se împarte alua- tul obţinut în trei părţi egale. Se întind trei blaturi şi se coc.

După ce se răcesc se umplu cu fructe din dulceaţă tăiate foarte mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.