Tort diplomat

Printeaza

Tort diplomat

Ingrediente:Tort diplomat

  • 800 g smântână
  • 8 ouă
  • 400 g zahăr
  • 2 linguri de gelatină
  • pişcoturi
  • vanilie
  • stafide
  • ananas
  • portocale
  • banane

 

Mod de preparare:

Se bat gălbenuşurile cu zahăr pe baie de aburi, până se face ca o smântână groasă, apoi separat se înmoaie gelatina în zeama de la compot.

După ce se răceşte crema de ouă, se adaugă gelatina, frişca, fructele tăiate cubuleţe şi albuşurile bătute spumă.

Se pune în tavă celofan sau nylon, se toarnă compoziţia cu fructe cu tot şi se lasă la rece.

La sfârşit, se răstoarnă pe un platou şi se ornează cu frişcăşi ciocolată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.