Tort diplomat cu mere

Printeaza

Tort diplomat cu mere din: biscuiti, unt, zahar, iaurt, frisca, mere, nuci, gelatina.

Ingrediente:Tort diplomat cu mere

 

Pentru aluat:

  • 350g biscuiti simpli
  • 4 linguri unt topit
  • 2 linguri zahar

Pentru crema:

  • 500 ml iaurt gras
  • 500 ml frisca
  • 3 mere
  • 50 g nuci
  • 2 plicuri gelatina incolora
  • 100 g zahar

 

Mod de preparare:

 

Zdrobeşti biscuiţii, ii amesteci cu untul şi zaharul si ii aşezi într-o tavă rotundă. Dai blatul la rece 30 de minute. Amesteci iaurtul scurs cu zaharul, adaugi frişca bătuta si gelatina preparata conform instructiunilor de pe ambalaj.

Toni jumatate din compozitie , asezi un strat de mere curăţate şi feliate şi restul de compozitie în care ai pus nuca sfărâmata. Dai tortul la rece peste noapte,iar a doua zi il colorezi dupa imaginatie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.