Tort diplomat cu jeleu

Printeaza

Tort diplomat cu jeleu

Ingrediente:Tort diplomat cu jeleu

  • 8 ouă
  • 200 ml lapte
  • 50 ml rom
  • 30 g gelatină
  • 800 g frişcă
  • 2 zahăr vanilat
  • 100 ml apă
  • 2 pachete de limbi de pisică

 

Mod de preparare:

Gelatina se înmoaie timp de treizeci de minute în apă rece, apoi se pune la fiert cu laptele şi ouăle bătute cu zahăr şi vanilie. Se amestecă până se îngroaşă, apoi se dă la răcit.

După ce s-a răcit, se amestecă cu frişca şi se pun fructe, după dorinţă, apoi se pune în tavă tapetată cu celofan şi se lasă la frigider timp de trei patru ore.

Se răstoarnă pe platou şi se lipeşte un gărduţ din pişcoturi, care se leagă cu o fundiţă colorată.

Deasupra se pune un jeleu făcut din 250 ml apă, 250 g zahăr, 300 g fructe şi 50 g gelatină.

După ce s-a întărit, se ornează cu trandafiri sau frişcă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu stiam ca la tortul diplomat se pune si rom

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.