Tort delicios cu pere si cacao
PrinteazaTort delicios cu pere si cacao din: făină, cacao, praf de copt, unt, zahăr, ouă, zahăr vanilat, lapte, pere , sare, ulei.
Ingrediente:
- 250 g făină
- 4 linguri cacao
- 1/2 plic praf de copt
- 70 g unt
- 200 g zahăr
- 2 ouă
- 1 plic zahăr vanilat
- 125 ml lapte
- 3 pere
- 1 praf de sare
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Amesteci făina cu cacaua, praful de copt şi sarea. Topeşti untul într-un vas, după care-l mixezi cu zahărul până capătă consistenţa unei creme. Adaugi ouăle pe rând şi zahărul vanilat. încorporezi făina şi laptele şi amesteci bine.
Ungi cu ulei o formă rotundă şi torni compoziţia. Perele le tai în sferturi, le îndepărtezi căsuţa de seminţe şi le pui peste tort. Dai la cuptor până trece testul scobitorii.
Tort delicios cu pere si cacao
Pofta buna!