Tort delicios cu pere si cacao

Printeaza

Tort delicios cu pere si cacao din: făină, cacao, praf de copt, unt, zahăr, ouă, zahăr vanilat, lapte, pere , sare, ulei.

Tort_delicios_cu_pere_si_cacao

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 4 linguri cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • 70 g unt
  • 200 g zahăr
  • 2 ouă
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 125 ml lapte
  • 3 pere
  • 1 praf de sare
  • 1 lingură ulei

Mod de preparare:

Amesteci făina cu cacaua, praful de copt şi sarea. Topeşti untul într-un vas, după care-l mixezi cu zahărul până capătă consistenţa unei creme. Adaugi ouăle pe rând şi zahărul vanilat. încorporezi făina şi laptele şi amesteci bine.

Ungi cu ulei o formă rotundă şi torni compoziţia. Perele le tai în sferturi, le îndepărtezi căsuţa de seminţe şi le pui peste tort. Dai la cuptor până trece testul scobitorii.

Tort delicios cu pere si cacao

Tort_delicios_cu_pere_si_cacao

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.