Tort de zmeura cu ciocolata alba

Printeaza

Tort de zmeura cu ciocolata alba din: unt, zahar brun, oua, esenta de vanilie, faina, branza de vaci, zmeura, sirop de coacaze, ciocolata alba, alune de padure.

Ingrediente:Tort_de_zmeura_cu_ciocolata_alba

  • 250 g unt
  • 250 g zahăr brun
  • 4 ouă
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 250 g făină cu factor de creştere

Pentru glazură:

  • 700 g unt
  • 600 g zahăr pudră
  • 350 g brânză de vaci
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 700 g zmeură, zdrobită
  • 1 lingură sirop de coacăze

Pentru ornat:

  • ciocolată albă, răzuită
  • alune de pădure, rumenite şi zdrobite

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180° C. Combină untul cu zahărul. Imparte compoziţia în 2 forme de blat de 20 cm şi dă la cuptor 1 oră.

Combină untul cu zahărul pudră, apoi încorporează brânza de vaci şi vanilia. Amestecă 1/3 din compoziţie cu zmeura zdrobită şi siropul de coacăze.

Taie blaturile şi unge cu 1/3 din gtazura şi repetă cu restul ingredientelor.

Combină ciocolata şl alunele şi îmbracă marginea prin presare uşoară şi cu mişcări rotunde.

Tort de zmeura cu ciocolata alba

Tort_de_zmeura_cu_ciocolata_alba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.