Tort de visine cu crema de branza si glazura

Printeaza

Tort de visine cu crema de branza si glazuradin: oua, sare, zahar, zahar vanilat, faina, amidon, compot de visine, gelatina rosie, frisca, branza de vaci, zahar pudra, suc de lamaie, coaja de lamaie si migdale.

Ingrediente:Tort_de_visine_cu_crema_de_branza_si_glazura

  • blat:
  • 4 oua
  • 1 praf sare
  • 140 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 80 g faina
  • 50 g amidon

umplutura:

  • 2 borcane compot de visine (a 720 ml)
  • 6 foi gelatina rosie
  • 400 g frisca
  • 150 g branza de vaci
  • 3 linguri zahar pudra
  • sucul si coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic praf de glazura de gelatina rosie
  • 50 g migdale tocate

 

Mod de preparare:

Cuptorul se încinge la 175°C. Se separă ouăle. Se bat albuşurile cu sare. Se bat gălbenuşurile cu 120 g zahăr tos şi zahăr vanilat. Se înglobează făina şi amidonul, cernute. Se aşază aluatul într-o formă de tort (0 26 cm) tapetată cu hârtie de copt; se coace cea 30 min. Se lasă să se răcească. 2 Se lasă să se scurgă vişinele din compot, se pune deoparte sucul şi o treime din cantitatea de vişine. Se în­moaie gelatina.

Se bate frişca. Se ames­tecă brânza de vaci cu zahăr pudră, suc şi coajă de lămâie. Se dizolvă gelatina şi se înglobează, urmată de frişca şi 2/3 din cantitatea de vişine. 3 Blatul se taie pe 3 niveluri. Se aşază inelul formei în jurul blatul de jos. Se aşază apoi jumă­tate din cantitatea de cremă, al doilea blat, restul de cremă şi ultimul blat.

Deasupra se repartizează vişinele şi tor­tul se dă la frigider cea 3 ore. Se prepară o glazură roşie din praful din plic, suc şi 20 g zahăr, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se toarnă glazura peste vişine şi se decorează cu migdale.

Tort de visine cu crema de branza si glazura

Tort_de_visine_cu_crema_de_branza_si_glazura

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajitura cu visine
  • tarta cu branza si visine
  • tort cu crema de branza

5 comentarii

  1. Corina Calinescu

    e ziua fetitei mele duminica, multumesc, am gasit aici tortul perfect pt ea

  2. minunat arata tortul

  3. minunat e putin spus 🙂

  4. Adriana Valentina

    Tortul cu visne e delicios

  5. TOrtul asta arata demential

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.