Tort de piscoturi cu crema de lamaie

Printeaza

Tort de piscoturi cu crema de lamaie din: piscoturi, lamaie, frisca, zahar.

Ingrediente:Tort de piscoturi cu crema de lamaie

  • 6 pişcoturi
  • 1 pahar mic sirop de lamaie
  • 2-3 linguri cremă de lămaie
  • 1 lingură frişcă bătută cu 1 linguriţă de zahăr pudră


 

Mod de preparare:

Crema de lămaie se prepară ca şi cea de porto­cală, din reţeta anterioară, cu deosebirea că se înlocuieşte portocala cu lămiie.

Pişcoturile se însiropează cu siropul de lămîie, apoi se aşază pe farfurie cu crema de lămîie.

Se aco­peră cu frişcă şi se decorează cu boabe de fructe din dulceaţă (vişine, mure, afine).

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.