Tort de napolitane

Printeaza

Tort de napolitane din: foi de napolitane, miere, marmelada, nuci, unt si zahar vanilat.

Ingrediente:Tort_de_napolitane

  • 1 pachet foi de napolitane
  • 150 g miere
  • 100 g marmelada
  • 150 g nuci
  • 200 g unt
  • zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, amesteci bine mierea cu untul, până devine o cremă moale şi lucioasă. Macini nucile şi le amesteci cu marmelada şi zahărul vanilat, după care torni compoziţia peste crema de unt, cu pare o omogenizezi, întinzi crema obţinută în straturi subţiri între foile de napolitană.

Infoliezi tortul şi îl pui în frigider cu o greutate pe el. După ce crema s-a după preferinţă (poţi turna peste el întărit, tortul poate fi tăiat şi ornat o glazură de ciocolată).

Tort de napolitane

Tort_de_napolitane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.