Tort de kiwi si capsuni

Printeaza

Tort de kiwi si capsuni

Ingrediente blat:Tort de kiwi si capsuni

  • 2 cani de migdale/nuci crude
  • 1/2 cana curmale sau stafide
  • miere dupa gust
  • 1 lg vanilie

Ingrediente umplutura:

  • 3 kiwi
  • 6, 7 capsuni
  • 2 mere
  • miere
  • rom

Ingrediente frisca:2 cani de caju crud,3 lg miere sau dupa gust,1/2 cana apa ,4 picaturi esenta vanilie zeama de la jumatate de lamaie ,apa de la o nuca de cocos si ceva miez

 

Mod de preparare:

Totul in blender si la frigider pentru 5 minute.
Intr-o forma de prajitura cu inel, am nivelat jumatate din blat. Am rasturnat umplutura, si jumate din frisca si am dat la frigider pentru o ora, pana s-a intarit putin. Intre timp am bagat la frigider si restul de frisca, ajutand-o sa se intareasca bine.

Dupa aceea ora, am adaugat un compozitia de blat ramasa, iar deasupra toata frisca care era legata bine. Am presarat nuca de cocos, bucati de kiwi si portocala.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.