Tort de fructe cu frisca si fructe

Printeaza

Tort de fructe cu frisca si fructe

Ingrediente:Tort de fructe cu frisca si fructe

  • 8 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri faina
  • frisca
  • fructe: ananas, kiwi, banane, stafide

 

Mod de preparare:

Separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă, se adaugă 8 linguri zahărfrecand in continuare, un praf de copt si galbenusurile treptat.

Se adauga 8 linguri faina si se coace la foc potrivit intr-o tava unsa si tapetata. Cand se raceste, se taie blatul in 3 si se umple cu crema de frisca.

Crema: 500 g frisca se bate spuma, se adauga fructele taiate marunt (ananas, kiwi, banane, stafide). Se ornează cu frişca şi fructe sau trandafiri colorati din frisca.

Tort de fructe cu frisca si fructe

Tort de fructe cu frisca si fructe1.jpg Tort de fructe cu frisca si fructe2.jpg Tort de fructe cu frisca si fructe3.jpg Tort de fructe cu frisca si fructe.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.