Tort de curmale şi frişcă

Printeaza

Tort de curmale şi frişcă

Ingrediente:Tort de curmale şi frişcă

  • 250 g zahăr pudră
  • 300 g curmale tăiate
  • 300 g alune date prin maşină
  • 1 lingură pesmet fin
  • 10 albuşuri
  • 500 g frişcă
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile cu zahărul pînă se fac spumă, se adaugă curmalele tăiate în lung, alunele, pesmetul şi vanilia.

Se toarnă compoziţia în forma de tort şi se coace la foc potrivit.

Se lasă să se răcească, apoi se taie în douăşi se umple cu frişcă.

Se îmbracă tot cu frişcăşi se garniseşte cu curmale tăiate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.