Tort de ciocolata si vanilie

Printeaza

Tort de ciocolata si vanilie din: ciocolata neagra, frisca, pastaie de vanilie si pudra de cacao.

Ingrediente:Tort_de_ciocolata_si_vanilie

  • 500 de grame de ciocolata neagra
  • 550 de mililitri de frisca
  • o pastaie de vanilie, numai semintele
  • pudra de cacao

 

Mod de preparare:

Topeşte ciocolata şi apoi las-o să se răcească puţin. încălzeşte trei linguriţe de frişca cu seminţele de vanilie, lasă să se răcească şi amestecă cu frişca rămasă. Bate frişca cu vanilie, până devine o pastă omogenă, apoi pune şi ciocolata.

Toarnă compoziţia într-o tavă adâncă de prăjituri cu diametrul de 17 pe 6 centimetri, al cărei interior a fost tapetat cu o folie. Folosind un cuţit curbat, sculptează partea de sus cu valuri, apoi lasă la răcit câteva ore. Scoate tortul din tigaie şi rostogoleşte-l în pudră de cacao. Serveşte bucăţile cu multă frişca.

Tort de ciocolata si vanilie

Tort_de_ciocolata_si_vanilie

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tort cu ciocolata si frisca

1 comentariu

  1. cel mai bun tort e cel cu ciocolata da, da si da

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.