Tort de castane cu fistic sau migdale

Printeaza

O reteta simpla de tort de castane cu frisca si migdale din: oua, unt, zahar, praf de copt, lapte, frisca batuta, lichior si fistic sau migdale

Ingrediente:Tort de castane cu fistic sau migdale

  • 6 ouă
  • 150 g unt
  • 150 g zahăr
  • vanilie
  • 1 praf de copt
  • 700 g castane
  • 1 pahar lapte
  • 500 g frişcă bătută
  • 1 păhărel lichior
  • fistic sau migdale

 

Mod de preparare:

Se fac 6 blaturi rotunde de mărimea unei farfurii ca la doboş tort. Fiecare blat se umple cu piure de castane mai consistent, amestecat cu 150 g zahăr şi lichior.

Se pun hiaturile unul peste altul pe un platou şi se dau la frigider. Cînd s-a răcit se taie porţii şi se decorează cu frişcă bine bătută. Se presară pe frişcă, fisticuri sau migdale tăiate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.