Tort de branza cu fructe

Printeaza

Tort de branza cu fructe din: faina, sare, zahar, galbenus, cacao, unt, oua, branza dulce, smantana, budinca de vanilie si afine.

Ingrediente:Tort_de_branza_cu_fructe

  • 300 g faina
  • sare
  • 325 g zahar
  • 1 galbenus
  • 35 g cacao
  • 175 g unt
  • 4 oua
  • 750 g branza dulce
  • 250 g smantana
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 250 g afine

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un castron 150 g făină, un praf de sare, 75 g zahăr, gălbenuşul, 15 g cacao şi 75 g unt rece şi frământaţi un aluat. Pe o suprafaţă presărată cu făină întindeţi aluatul pe rotund (34 cm), apoi aşezaţi-l într-o formă (26 cm) unsă cu grăsime şi lăsaţi o margi­ne liberă. înţepaţi aluatul de mai multe ori cu furculiţa şi păstraţi-l cea 40 de minute la rece.

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Frământaţi restul de făi­nă cu un praf de sare, 100 g zahăr, restul de unt şi 15 g cacao şi formaţi un aluat fărâmiţat. Pentru umplutură bateţi spumă ouăle şi restul de zahăr. Adăugaţi brânza, smântână şi budinca de va­nilie. Adăugaţi şi afinele şi încorporaţi totul bine.

Aşezaţi crema peste blatul din formă, presăraţi apoi aluatul fărâ­miţat şi coaceţi prăjitura 60 – 70 de minute. La final, du­pă ce aţi închis cuptorul, lăsaţi prăjitura să se liniştească cca10 minute, apoi scoateţi-o şi lăsaţi-o să se răcească. Presăraţi marginea prăjiturii cu restul de cacao.

Tort de branza cu fructe

Tort_de_branza_cu_fructe

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tort cu fructe
  • tort de paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.