Tort cu gem si fructe

Printeaza

Tort cu gem si fructe

Ingrediente:Tort cu gem si fructe

  • 7 ouă
  • 300 g de zahăr
  • 1 cană de făină
  • 400 g gem
  • 2 portocale
  • 2 banane
  • 2 mandarine
  • 20 g gelatină
  • 300 g frişcă
  • sare
  • coajă de portocale

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul spumă, se adaugă mirodeniile, făina şi albuşurile bătute spumă, apoi se coace la foc potrivit.

După ce s-a răcit, se taie blatul în 3 foi. Fiecare foaie se stropeşte cu rom sau coniac, se unge cu gem de piersici şi felii de portocală peste care punem cu lingura gelatină înmuiată în suc de fructe şi repetăm până la ultima foaie.

La final, deasupra punem frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.