Tort cu fructe si gelatina

Printeaza

Tort cu fructe si gelatina

Ingrediente blat:Tort cu fructe si gelatina

  • 6 ouă
  • 1 cană de zahăr
  • 1 cană de făină
  • coaja şi zeama de la o lămâie

Ingrediente crema :200 g unt, 200 g zahăr, 200 g cremă de castane, 100 g alune sau nucă măcinată, 300 ml vin roşu.

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahăr, se adaugă sare, coaja şi zeama de lămâie, apoi albuşurile bătute spumă, iar la urmă făina. Se coace în tavă tapetată cu ulei şi făină la foc potrivit.

După ce s-a răcit, se taie cu cuţitul şi se fac 3 foi.Se freacă toate spumă, apoi ungem foile însiropate cu suc de fructe aromat. se fierb cu zahăr, după care se pun 20 g gelatină.

Amestecăm bine şi punem în trei vase identice fructe diferite vişine, căpşuni şi portocale, deasupra turnăm 300 ml de vin cu gelatinăşi lăsăm să se întărească până a doua zi.

A doua zi punem foaie, ungem cu cremă, punem un strat de fructe aspicate, iar foaie, iar cremă şi fructe.

Deasupra ornăm cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu gelatină, care le păstrează culoarea intactăşi un luciu elegant.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tort de fructe cu gelatina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.