Tort cu crema

Printeaza

Tort cu crema

Ingrediente:Tort cu crema

  • 8 oua
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri făină
  • 1 praf de copt

 

 

Mod de preparare:

Se separă albuşul de gălbenuş şi se bat spumă albuşurile. Se pune zahărul, praful de copt, gălbenuşurile şi făina. Se pune compoziţia în forma unsă şi tapetată la cuptor.

Când este gata se scoate şi se lasă să se răcească.

Se taie blatul în diagonală, să iasă trei bucăţi, care se umplu cu următoarea cremă: 3 ouă întregi se freacă cu o cană de zahăr farin şi 3 linguri de cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.